Facebook

So What is een gezellig bungalowpark op Texel. De persoonlijke aandacht, rust en ruimte op Bungalowpark So What zorgen voor een ontspannen sfeer en een fijne vakantie op ons mooie eiland Texel. Wij heten u van harte welkom!

Bungalowpark So What op Texel

Vanwege de centrale ligging van Bungalowpark So What op het eiland, is het park de ideale vakantie bestemming voor jong en oud. Het bungalowpark op Texel ligt aan de rand van het dennenbos en is omringd door natuurgebied. In de directe omgeving van het park kunt u wandelen door de bossen, heidevelden en duinen. In de receptie zijn fiets- en wandelroutes verkrijgbaar. Vanaf het park is de Noordzee en het strand, Paal 17 op loopafstand ( ± 1,3 km). Heerlijk om een strandwandeling te maken en te genieten van een prachtige zonsondergang. Op ± 3 km vindt u de bruisende dorpen De Koog en Den Burg. Hier vindt u gezellige restaurantjes en cafeetjes of kunt u lekker winkelen en een terrasje pakken.

Ontspannen vakantie op Texel

Heeft u geen zin om zelf te koken? De kok van ons gezellige restaurant So What maakt graag een heerlijke maaltijd voor u klaar. Wij hebben een uitgebreide en gevarieerde menukaart. Het vakantiepark is het hele jaar geopend. Ook in de herfst- en wintermaanden kunt u volop van het eiland genieten. Heerlijk ontspannen, uitwaaien en met vernieuwde energie terug naar huis.

button-restaurant

SoWhat

Contact & Locatie

Bungalowpark SoWhat
Familie Veenstra
Californiëweg 29, 1796 PA
De Koog - Texel

+31(0)222 317229

+31(0)222 327244

info@bungalowparksowhat.nl

facebook logo      instagram

Restaurant

06-83654079

videonew