Facebook

  • faciliteiten-fietsen
  • terras sowhat1 036terras.1 036
  • terras 37faciliteiten-zwembad2
  • faciliteiten-speeltuin
  • bungalowpark so what texel faciliteiten nieuwe speeltuin nieuw

Vakantie op Texel betekent genieten, uitrusten en de prachtige omgeving verkennen. De hectiek en de drukte van het dagelijks leven achter u laten kan uitstekend op vakantiepark So What. Met onze vele faciliteiten wordt uw vakantie op het eiland nóg leuker.

bungalowpark so what texel faciliteiten speeltuin thumb

Speeltuin

Voor elke leeftijd zijn er leuke speeltoestellen in de speeltuin. De kleintjes kunnen klimmen, klauteren en glijden in het speelhuisje en de grotere jeugd kan zich uitleven op de vogelnestschommel. Verder is er nog een stawip, balanceerbalk, stacarousel, tuimelrek, een dubbele schommel en voor de allerkleinsten een veerwip. Kortom genoeg te beleven voor of na een heerlijk dagje op het strand of een ontdekkingstocht op de fiets over het eiland.

faciliteiten-wifi

Gratis WiFi

Wie kan er tegenwoordig nog zonder internet? Even uw e-mail checken, de kinderen laten chatten met hun vriendjes of surfen op internet om een leuk restaurantje op het eiland te vinden. Bungalowpark So What biedt u de mogelijkheid.

sowhat-faciliteiten-brood

Broodjes Service

Tijdens uw vakantie elke ochtend lekker ontbijten met heerlijk vers afgebakken broodjes? Dat kan met de broodjes service van bungalowpark So What. U kunt de bestellijst tussen 9.00 en 12.30 uur afleveren in de receptie. De broodjes kunt u ’s ochtends vanaf 8.00 uur afhalen in de receptie. Lees verder....

 wasmachine2

Wasserette

Als u tijdens uw verblijf wilt wassen kunt u gebruik maken van onze wasserette. De wasserette is gelegen tegenover de receptie en werkt met muntjes die in de receptie verkrijgbaar zijn.                                                   Het wasmiddel wordt automatisch toegevoegd.
Wassen € 5,- per keer.
Drogen € 4,- per keer.
De wasserette is geopend van 9.00 tot 21.00 uur.

faciliteiten-fietsverhuur

Fiets- en scootmobiel verhuur

Texel is een echt fietseiland. Met meer dan 135 km aan fietspaden is het eiland uitermate goed te ontdekken op de fiets. Fietsen kunt u huren op ons bungalowpark, voor één dag of voor uw gehele verblijf. Daarnaast verhuren wij ook speciale rijwielen -Kid-Car (Fietsaanhanger) -Cabby (Bakfiets) -Dog-Trailer (Hondenbench) -Fiets met lage instap -E-bike (Electrische fiets). Ook is er de mogelijkheid om een scootmobiel te huren. Wij adviseren u deze speciale rijwielen 2 weken van te voren per mail te reserveren >>. 

facitlieiten hottub verhuur texel

Hottub verhuur Texel

Heerlijk ontspannen genieten bij uw bungalow in een hout gestookte mobiele hottub samen met familie of vrienden. Bungalowpark So What biedt u nu die mogelijkheid. De mobiele hottubs van Hottub verhuur Texel zijn gemakkelijk te vervoeren op een aanhanger en bieden ruimte aan 6 personen. Bijna bij alle bungalows kan de hottub geplaatst worden, bij interesse vraag ernaar bij uw boeking. De Hottubs zijn te huur voor een dag, weekend, midweek of week! Voor meer informatie en reserveren kunt u kijken op www.hottubtexel.nl.

sowhat-faciliteiten-boodschappen

Boodschappenservice

Komt u met het openbaar vervoer of heeft u geen zin boodschappen te doen? Dan kunt u gebruik maken van de boodschappen service van de Plus in de Cocksdorp. Via een online bestellijst geeft u aan welke boodschappen u nodig heeft. Deze boodschappen staan dan in de bungalow voor u klaar en de gekoelde producten in de koelkast. Ga naar de website.

Texelevignet NED 120x70px

Texel parkeerevignet

Vanaf 1 januari 2017 geldt betaald parkeren in alle dorpen en bij alle strandslagen op Texel. Met een Texel e-vignet kunt u onbezorgd parkeren op heel Texel. U kunt kiezen voor een dag-, een week- of een jaarkaart. Regel uw parkeerkaart online via www.texelevignet.nl

faciliteiten-aed

AED op Texel

Voor noodgevallen is in de receptie op het park naast ons, een defibrillator aanwezig. Lees verder....

SoWhat

Contact & Locatie

Bungalowpark SoWhat
Familie Veenstra
Californiëweg 29, 1796 PA
De Koog - Texel

+31(0)222 317229

+31(0)222 327244

info@bungalowparksowhat.nl

facebook logo      instagram

Restaurant

06-83654079

videonew