Facebook

  • sowhat-brood
  • sowhat-brood2
  • sowhat-brood3

Broodjes service

Tijdens uw vakantie elke morgen lekker ontbijten met heerlijk verse broodjes? Dat kan met de broodjesservice van Bungalowpark So What. Een Kaiserbroodje pistoletje en croissant maar ook een chocoladebroodje of volkorenbrood. Bestel de broodjes voor 1 dag, meerdere dagen of uw gehele verblijf. U kunt de bestellijst tussen 9.00 en 12.30uur afgeven in de receptie en tot 21.00uur in de brievenbus in het voorportaal van de receptie. De broodjes kunt u 's morgens vanaf 8.00uur afhalen in de receptie.

WiFi (Draadloos internet) gratis

Wie kan er tegenwoordig nog zonder internet. Even uw mail checken, de kinderen laten chatten of surfen op het internet om een leuk restaurantje op het eiland te vinden. Bungalowpark So What biedt u die mogelijkheid.

Uw laptop, Ipad of telefoon verbinden met het netwerk van social hotspot is simpel. Maak verbinding met ons netwerk, log in met uw facebook account of vul het wachtwoord in. Deze vindt u in de informatiemap in uw bungalow. 

Email

Als u vanaf uw vakantieadres uw mail wilt bekijken is dit geen probleem. Om mail te versturen heeft u de webmail inloggegevens nodig. Deze heeft u gekregen toen uw mail thuis werd geïnstalleerd en anders kunt u deze bij uw provider opvragen.

 

 

SoWhat

Contact & Locatie

Bungalowpark SoWhat
Familie Veenstra
Californiëweg 29, 1796 PA
De Koog - Texel

+31(0)222 317229

+31(0)222 327244

info@bungalowparksowhat.nl

facebook logo      instagram

Restaurant

06-83654079

videonew