Facebook

Bungalowpark So What Texel

Bungalowpark So What is een gezellig familiepark op het Waddeneiland Texel. Het park ligt aan de bosrand, op slechts 1300 meter van het strand, de duinen en zeehonden opvang Ecomare. De bossen, heidevelden en duinen in de directe omgeving van het park zijn bijzonder geschikt voor fiets en wandeltochten.

Het bruisende dorp De Koog ligt op ± 3 kilometer van het bungalowpark en ook het grootste dorp op Texel, Den Burg ligt op fietsafstand van ± 3 kilometer. De Koog staat bekend om haar gezellige terrassen en cafe's, Den Burg is het winkelhart van Texel met een groot aanbod aan diverse kledingmerken.

Routebeschrijving

Vanaf de boot zijn wij gemakkelijk te bereiken. U volgt de borden richting De Koog en gaat bij afslag 13 (Ecomare) linksaf. Na ± 800 meter ligt aan de linkerkant Bungalowpark 'So What'.
Als u met het openbaar vervoer reist, neemt u vanaf de veerhaven de bus richting De Koog. Deze gaat via de Californiëweg en stopt 25 meter voorbij de entree van het park.

Als u met het openbaar vervoer komt, de busdienstregeling is gewijzigd. U reist nu met de Texelhopperbus. Lijn 28 rijdt vanaf Den Helder Centraal Station, via Den Burg naar De Koog en vice versa. U kunt uitstappen op de Californieweg (Paal 42). Voor gasten die zelf naar de boot in Den Helder komen, U dient op de boot al in de bus te stappen, deze staat op het benedendek. Klik op de link voor meer informatie Texelhopper

  • bungalowpark-so-what plattegrond A4

SoWhat

Contact & Locatie

Bungalowpark SoWhat
Familie Veenstra
Californiëweg 29, 1796 PA
De Koog - Texel

+31(0)222 317229

+31(0)222 327244

info@bungalowparksowhat.nl

facebook logo      instagram

Restaurant

06-83654079

videonew