Facebook

bungalowpark sowhat-texeltips

Op Texel is natuurlijk ontzettend veel te doen en te beleven! Wij houden u graag op de hoogte. Daarom zetten we de leukste activiteiten voor u in onze actuele Texel agenda. Daarnaast belichten we een aantal bedrijven die het hele jaar de moeite waard zijn om te bezoeken.

logo-ecomare

Ecomare

Een bezoekje aan Ecomare mag zeker niet ontbreken wanneer u op Texel bent. Ecomare is het centrum voor wadden en Noordzee. U kunt hier zeehonden van heel dichtbij zien en leer alles over deze dieren. In het museumgedeelte is veel te vinden over de geschiedenis en het ontstaan van Texel. Ecomare organiseert ook vaak leuke excursies. Kijk op de website van Ecomare voor de actuele data. Wist u dat Ecomare op slechts 1 km afstand van ons bungalowpark ligt?

logo-flora-juttersmuseum

Flora

Schipbreuk- en Juttermuseum flora is ook zeker een bezoekje waard. Hier vindt u alles wat door de jaren heen op het strand is aangespoeld. Heel veel te zien dus. Ook hoort u hier alles over de scheepsstrandingen en jutterij van de afgelopen 70 jaar.

logo-zelfpluktuin

De Zelfpluktuin

Bij de Zelfpluktuin tussen Oudeschild en Den Burg kunt u zelf verse groente, fruit en bloemen plukken. Na het plukken kunt u genieten van heerlijke verse sapjes of zelfgemaakte taarten in het overdekte terras. Voor kinderen is er een speeltuin met graafmachines. De Zelfpluktuin is van half mei tot en met de herfstvakantie op maandag t/m zaterdag geopend van 09.30 tot 17.30 uur.

logo-bonte-belevenis

Bonte Belevenis

De Bonte Belevenis nabij Den Hoorn wordt ook wel 'Het Ambachtscentrum' van Texel genoemd. In twee boerenschuren zijn verschillende ambachten gevestigd. Zo is er een zeepmakerij, een bierbrouwerij, een papierschipperij, een bakkerij, een kaarsenmakerij en een distilleerderij. Bezoekers kunnen ook zelf deelnemen aan de ambachten. Ook worden er rondleidingen georganiseerd.

logo-klif12

Klif 12

In Den Hoorn vindt u Theater restaurant Klif 12. Hier kunt u heerlijk dineren onder het genot van de leukste theatervoorstellingen. Regelmatig treden er grote namen op bij Klif 12. In de zomer worden er ook leuke voorstellingen voor kinderen georganiseerd.

SoWhat

Contact & Locatie

Bungalowpark SoWhat
Familie Veenstra
Californiëweg 29, 1796 PA
De Koog - Texel

+31(0)222 317229

+31(0)222 327244

info@bungalowparksowhat.nl

facebook logo      instagram

Restaurant

06-83654079

videonew